Click to order
Total: 
Email
Phone
Adsress 1
Adsress 2 or post number or apartment number
Postal code
Cookies managing
We use cookies to provide the best site experience.
Accept All
Cookie Settings
Cookies managing
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled.
Other cookies are configurable.
Essential cookies
Always On. These cookies are essential so that you can use the website and use its functions. They cannot be turned off. They're set in response to requests made by you, such as setting your privacy preferences, logging in or filling in forms.
Analytics cookies
Disabled
These cookies collect information to help us understand how our Websites are being used or how effective our marketing campaigns are, or to help us customise our Websites for you. See a list of the analytics cookies we use here.
Advertising cookies
Disabled
These cookies provide advertising companies with information about your online activity to help them deliver more relevant online advertising to you or to limit how many times you see an ad. This information may be shared with other advertising companies. See a list of the advertising cookies we use here.
Управління файлами cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити найкращу роботу сайту.
Прийняти всі
Налаштування cookie
Управління файлами cookie
Налаштування cookie
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled.
Інші файли cookie можна налаштувати.
Основні cookies
Завжди. Ці файли cookie необхідні для того, щоб ви могли використовувати веб-сайт і використовувати його функції. Їх не можна вимкнути. Вони встановлюються у відповідь на ваші запити, як-от налаштування параметрів конфіденційності, вхід або заповнення форм.
Аналітика cookies
Disabled
Ці файли cookie збирають інформацію, щоб допомогти нам зрозуміти, як використовуються наші веб-сайти або наскільки ефективні наші маркетингові кампанії, або щоб допомогти нам налаштувати наші веб-сайти для вас. Перегляньте список аналітичних файлів cookie, які ми використовуємо тут.
Рекламні файли cookie
Disabled
Ці файли cookie надають рекламним компаніям інформацію про вашу діяльність в Інтернеті, щоб допомогти їм надати вам більш релевантну онлайн-рекламу або обмежити кількість показів оголошення. Ця інформація може бути передана іншим рекламним компаніям. Перегляньте список рекламних файлів cookie, які ми використовуємо тут.

Конфіденційність

Ця Політика конфіденційності описує, як antmystudios.com («Сайт» або «ми») збирає, використовує та розголошує вашу особисту інформацію, коли ви відвідуєте або робите покупку на Сайті.


Збір особистої інформації

Коли ви відвідуєте Сайт, ми збираємо певну інформацію про ваш пристрій, вашу взаємодію з Сайтом, а також інформацію, необхідну для обробки ваших покупок. Ми також можемо збирати додаткову інформацію, якщо ви звернетеся до нас для підтримки клієнтів. У цій Політиці конфіденційності ми називаємо будь-яку інформацію, яка може однозначно ідентифікувати особу (включно з інформацією нижче), як «Особиста інформація». Перегляньте список нижче, щоб дізнатися більше про те, яку особисту інформацію ми збираємо та чому.


Інформація про пристрій

  • Приклади зібраної особистої інформації: версія веб-браузера, IP-адреса, часовий пояс, інформація про файли cookie, які сайти чи продукти ви переглядаєте, пошукові терміни та як ви взаємодієте з Сайтом.
  • Мета збору: для точного завантаження Сайту для вас і проведення аналітики щодо використання Сайту для оптимізації нашого Сайту.
  • Джерело збору: збирається автоматично, коли ви отримуєте доступ до нашого сайту за допомогою файлів cookie, файлів журналів, веб-маяків, тегів або пікселів.
  • Розкриття інформації для комерційних цілей: надано нашим процесором Tilda, менеджером тегів Google, аналітикою Google.


Інформація про замовлення

  • Приклади зібраної особистої інформації: ім’я, адреса виставлення рахунку, адреса доставки, платіжна інформація (включаючи номери кредитних карток), адреса електронної пошти та номер телефону.
  • Мета збору: надавати вам продукти або послуги для виконання нашого контракту, обробляти вашу платіжну інформацію, організовувати доставку та надавати вам рахунки-фактури та/або підтвердження замовлення, спілкуватися з вами, перевіряти наші замовлення на потенційний ризик або шахрайство, і, якщо це відповідає вашим уподобанням, надати вам інформацію або рекламу, що стосується наших продуктів або послуг.
  • Джерело збору: зібрано у вас.
  • Розкриття інформації з комерційною метою: надано нашим процесором Tilda, LiqPay.


Інформація про підтримку клієнтів

  • Приклади зібраної особистої інформації:
  • Мета збору: надання підтримки клієнтам.
  • Джерело збору: зібрано у вас.
  • Розкриття інформації з комерційною метою: Tilda, LiqPay.


Неповнолітні

Сайт не призначений для осіб віком до 18 років. Ми навмисно не збираємо персональну інформацію від дітей. Якщо ви є батьком або опікуном і вважаєте, що ваша дитина надала нам особисту інформацію, зв’яжіться з нами за вказаною нижче адресою, щоб подати запит на видалення.


Розміщення особистої інформації

Ми передаємо вашу особисту інформацію постачальникам послуг, щоб допомогти нам надавати наші послуги та виконувати наші контракти з вами, як описано вище. Наприклад:
Ми використовуємо Tilda для роботи нашого інтернет-магазину. Ви можете прочитати більше про те, як Tilda використовує вашу особисту інформацію тут: https://tilda.cc/ru/terms/.

Ми можемо надавати ваші персональні дані для дотримання чинних законів і правил, для відповіді на повістку в суд, ордер на обшук або інший законний запит на інформацію, яку ми отримуємо, або іншим чином захистити наші права.



ПОВЕДІНКОВА РЕКЛАМА

Як описано вище, ми використовуємо вашу особисту інформацію для надання вам цільової реклами або маркетингових комунікацій, які, на нашу думку, можуть бути для вас цікаві. Наприклад:
Ми використовуємо Google Analytics, щоб допомогти нам зрозуміти, як наші клієнти використовують Сайт. Ви можете прочитати більше про те, як Google використовує вашу особисту інформацію тут: https://policies.google.com/privacy?hl=ua

Ми використовуємо Tilda Analytics, щоб допомогти нам зрозуміти, як наші клієнти використовують Сайт. Ви можете прочитати більше про те, як Tilda використовує вашу особисту інформацію тут: https://tilda.cc/ru/terms/

Ви також можете відмовитися від Google Analytics тут: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ми передаємо інформацію про використання вами Сайту, ваші покупки та вашу взаємодію з нашими оголошеннями на інших веб-сайтах з нашими рекламними партнерами. Ми збираємо та передаємо частину цієї інформації безпосередньо нашим рекламним партнерам, а в деяких випадках – за допомогою файлів cookie або інших подібних технологій (на які ви можете погодитися залежно від вашого місцезнаходження).

Для отримання додаткової інформації про те, як працює цільова реклама, ви можете відвідати освітню сторінку Network Advertising Initiative («NAI») за адресою http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.
Ви можете відмовитися від цільової реклами:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Крім того, ви можете відмовитися від деяких із цих послуг, відвідавши портал відмови від Digital Advertising Alliance за адресою: http://optout.aboutads.info/.


Використання особистої інформації

Ми використовуємо вашу особисту інформацію, щоб надавати вам наші послуги, які включають: пропозицію продуктів для продажу, обробку платежів, доставку та виконання вашого замовлення, а також інформування вас про нові продукти, послуги та пропозиції.

ЗАКОННА ОСНОВА
Відповідно до Загального регламенту про захист даних (GDPR), якщо ви є резидентом Європейської економічної зони (ЄЕЗ), ми обробляємо вашу особисту інформацію на таких законних підставах:
Ваша згода;
Виконання договору між вами та Сайтом;
Дотримання наших юридичних зобов'язань;
Для захисту ваших життєвих інтересів;
Виконувати завдання в інтересах суспільства;
Для наших законних інтересів, які не переважають ваших основних прав і свобод.
ЗБЕРЕЖЕННЯ
Коли ви робите замовлення через Сайт, ми зберігатимемо вашу особисту інформацію для наших записів, доки ви не попросите нас видалити цю інформацію. Щоб отримати додаткову інформацію про ваше право на видалення, перегляньте розділ «Ваші права» нижче.

АВТОМАТИЧНЕ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ
Якщо ви є резидентом ЄЕЗ, ви маєте право заперечити обробку, яка ґрунтується виключно на автоматизованому прийнятті рішень (що включає профілювання), якщо таке рішення має для вас юридичні наслідки або іншим чином істотно впливає на вас.

Ми НЕ беремо участь у повністю автоматизованому прийнятті рішень, які мають юридичний або інший значний ефект, використовуючи дані клієнтів.

До Послуг, які включають елементи автоматизованого прийняття рішень, входять:
Тимчасовий список заборонених IP-адрес, пов’язаних із повторюваними невдалими транзакціями. Цей заборонник зберігається кілька годин.
Тимчасовий список заборонених кредитних карток, пов’язаних із забороненими IP-адресами. Цей заборонник зберігається кілька днів.

Відповідно до «ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про захист персональних даних», якщо ви є резидентом України, ми обробляємо вашу особисту інформацію на таких законних підставах. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17#Text

Ваші права

GDPR
Якщо ви є резидентом ЄЕЗ, ви маєте право отримати доступ до Персональної інформації, яку ми зберігаємо про вас, перенести її на нову службу та попросити виправити, оновити або видалити. Якщо ви хочете скористатися цими правами, зв’яжіться з нами за допомогою контактної інформації, наведеної нижче.
info@antmystudios.com

Ваша особиста інформація спочатку оброблятиметься в Ірландії, а потім буде передана за межі Європи для зберігання та подальшої обробки, зокрема до Канади та Сполучених Штатів.

CCPA
Якщо ви проживаєте в Каліфорнії, ви маєте право отримати доступ до особистої інформації, яку ми зберігаємо про вас (також відомої як «Право знати»), перенести її на нову службу, попросити виправити, оновити чи стерти. Якщо ви хочете скористатися цими правами, зв’яжіться з нами за допомогою контактної інформації, наведеної нижче.
info@antmystudios.com

Якщо ви хочете призначити уповноваженого агента для подання цих запитів від вашого імені, зв’яжіться з нами за вказаною нижче адресою.

Згідно з «ЗАКОНОМ УКРАЇНИ Про захист персональних даних», якщо ви є резидентом України, ви маєте право отримати доступ до Персональної інформації, яку ми зберігаємо про вас, перенести її на нову службу та попросити виправити, оновити або видалити. Якщо ви хочете скористатися цими правами, зв’яжіться з нами за допомогою контактної інформації, наведеної нижче.
info@antmystudios.com


Cookie

Файл cookie – це невелика кількість інформації, яка завантажується на ваш комп’ютер або пристрій, коли ви відвідуєте наш Сайт. Ми використовуємо низку різних файлів cookie, включаючи функціональні, продуктивні, рекламні та соціальні медіа чи контент cookie. Файли cookie покращують ваш досвід перегляду, дозволяючи веб-сайту запам’ятовувати ваші дії та налаштування (наприклад, вхід та вибір регіону). Це означає, що вам не потрібно повторно вводити цю інформацію щоразу, коли ви повертаєтеся на сайт або переходите з однієї сторінки на іншу. Файли cookie також надають інформацію про те, як люди користуються веб-сайтом, наприклад, чи вони вперше відвідують веб-сайт, чи вони часті відвідувачі.

Ми використовуємо наступні файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на нашому сайті та надавати наші послуги.

COOKIES, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ МАГАЗИНУ
Тривалість часу, впродовж якого файл cookie залишається на вашому комп’ютері чи мобільному пристрої, залежить від того, чи є він «постійним» чи «сеансовим». Сеансові файли cookie тривають до тих пір, поки ви не припините перегляд, а постійні файли cookie тривають до закінчення терміну їхньої дії або до їх видалення. Більшість файлів cookie, які ми використовуємо, є постійними та закінчуються від 30 хвилин до двох років від дати завантаження на ваш пристрій.

Ви можете керувати файлами cookie різними способами. Будь ласка, пам’ятайте, що видалення або блокування файлів cookie може негативно вплинути на ваш користувальницький досвід, і частини нашого веб-сайту можуть більше не бути повністю доступними.

Більшість браузерів автоматично приймають файли cookie, але ви можете вибрати, чи приймати файли cookie, за допомогою елементів керування браузера, які часто можна знайти в меню «Інструменти» або «Налаштування». Додаткову інформацію про те, як змінити налаштування вашого браузера або як блокувати, керувати чи фільтрувати файли cookie, можна знайти у файлі довідки вашого браузера або на таких сайтах, як www.allaboutcookies.org.

Крім того, зверніть увагу, що блокування файлів cookie не може повністю запобігти тому, як ми ділимося інформацією з третіми сторонами, такими як наші рекламні партнери. Щоб скористатися своїми правами або відмовитися від певного використання вашої інформації цими сторонами, дотримуйтесь інструкцій у розділі «Поведінкова реклама» вище.

НЕ ВІДСТЕЖУЙТЕ
Зауважте, що оскільки в галузі немає чіткого розуміння того, як реагувати на сигнали «Не відстежувати», ми не змінюємо наші методи збору та використання даних, коли виявляємо такий сигнал у вашому браузері.


Зміни

Ми можемо час від часу оновлювати цю Політику конфіденційності, щоб відобразити, наприклад, зміни в нашій практиці або з інших оперативних, правових чи нормативних причин.


Контакти

Щоб отримати додаткову інформацію про нашу практику конфіденційності, якщо у вас виникли запитання або якщо ви хочете подати скаргу, зв’яжіться з нами електронною поштою info@antmystudios.com.

Якщо ви не задоволені нашою відповіддю на вашу скаргу, ви маєте право подати свою скаргу до відповідного органу захисту даних. Ви можете звернутися до місцевого органу захисту даних або до нашого наглядового органу.